Baba Vanga joj u lice prorekla tragediju - dva mjeseca poslije ovoj pjevačici se desila strašna smrt - evo šta je Breni rekla, u stalnom strahu živi
Breaking News

Baba Vanga joj u lice prorekla tragediju – dva mjeseca poslije ovoj pjevačici se desila strašna smrt – evo šta je Breni rekla, u stalnom strahu živi

Ni 7 dana ne prolazi, a da nekoga nismo čuli ili pročitali neku zanimljivost koja je usko povezana s bugarskom proročicom Babom Wang. Žena koja je u svojim proročanstvima pogodila apsolutno sve, a čijih se predviđanja apsolutno svi drže. Vjerovali ili ne, čak je pogodila i strašnu 2020. godinu za koju podsjećamo da će biti potpuno nova bolest koja će apsolutno ujediniti cijeli svijet.

70-ih godina prošlog stoljeća bila je vrlo popularna u bivšoj Jugoslaviji, pa su joj mnoge poznate zvijezde odlazile reći im kakva ih sudbina i karijera uopće očekuju. Za mnoge je pogodila apsolutno sve, a jedna od onih koja je otišla poljubiti vrata bila je bh. Pjevačica Silvana Armenulić, koja je u to vrijeme tresla cijelu jugoslavensku pozornicu.

Kad ju je Baba Vanga vidjela, odmah joj je rekla da je ne može primiti i da će joj opet doći za 3 mjeseca, jer je osjećao nešto jako loše u vezi s njom. Vjerujemo da je tada već znala da će Silvana vrlo brzo umrijeti, a nije imala srca i snage da joj to prenese. Početkom 80-ih Sweet Sin je bio najpopularniji u cijeloj zemlji, pa stoga Saša Popović i Lepa Brena nisu mogli izdržati, a da nisu otišli k njoj.

Rekla im je da će se Slatki grijeh raspasti, ali da će ih sudbine jednog dana ponovno sastaviti. Šuška se da je obojici rekla koliko će živjeti, ali neće reći koliko im je točno preostalo života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *