Iz Amerike se vratio pa ugradio bide - nije imao pojma radi čega, i za šta služi? Je li vi znate
Breaking News

Iz Amerike se vratio pa ugradio bide – nije imao pojma radi čega, i za šta služi? Je li vi znate

Vjerujemo da postoji mnogo ljudi koji neke stvari kupuju za kuću, a zatim ih koriste na vrlo različite načine od onih kojima su zapravo namijenjene. Tako, na primjer, možemo ući u nečiji WC i vidjeti ljude kako slažu ručnike oko cisterne ili perilice rublja. Ovo je samo 1 primjer kako se neke stvari koriste na potpuno različite načine.

Po tome su vrlo poznati graditelji, koji se nakon vrlo dugo vremena radeći u Americi, Italiji ili Njemačkoj, vraćaju u domovinu i potom pokazuju svoj snobizam postavljanjem kamenih lavova na ulazu i na ogradu svojih kuća. U kući kupuju sve što vide na televiziji, a ponekad kupe i neke stvari za koje ni sami ne znaju čemu služe.

Dakle, danas vam donosimo priču koju je objavio mladić iz Srbije, koji je bio u posjetu svom ujaku koji se vratio iz Amerike. Ušao je u svoj toalet i vidio da je ugradio bide, a na njemu su bili ručnici, prljavo rublje i toaletni papir. Na pitanje zašto ga ne koristi, rekao je da ponekad opere noge u njemu. Znate li svrhu bidea u kupaonici?

Bide je stvoren u 17. stoljeću u Francuskoj i znači “vožnja u kasi”, obično se instalira pored WC-a i kad završite s velikim pražnjenjem crijeva, jednostavno se pomaknite tamo i operite stražnjicu. Chrostopher de Rausis bio je čovjek koji je izumio bide, radio je za kraljevsku obitelj i bio jedan od najvećih inovatora u francuskoj povijesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *