Prolaznik uslikao zanimljivu poruku na starom Fiatu: Pogledajte šta je vozač napisao ostalima
Breaking News

Prolaznik uslikao zanimljivu poruku na starom Fiatu: Pogledajte šta je vozač napisao ostalima

Prolaznik je slikao zanimljivu poruku na starom Fiatu. Evo šta je vozač napisao: Jedna zanimljiva poruka na jednom Fiatu u Zagrebu je privukla veliku pažnju. Evo šta je vozač napisao i kako je osvojio internet:

Vozači će se složiti, pogotovo početnici, da nije nimalo prijatno kada vam neko trubi. Neke stvari nisu do vas. Nekada se auto ugasi, neće da se brzo upali. Nije da ste željeli to, ali vam se desilo. Onda ide sljedeća situacija, nervozni ste, pokušavate da upalite vozilo. Opet ne ide, ali zato vozači iza vas ne prestaju da sviraju. Vi se još više nervirate.

Na to se ne trebate obazirati. Kao što smo već rekli, nije sve do vas. Nekada se dese te neprevdiđene stvari. Imajte i vi strpljenja za nekog kome se to desi. Pogotovo treba imati razumijevanja za početnike i osobe koje su na obuci.

Treba im vremena da postanu “spretniji” za vozilom. Nije ni vama odmah sve bilo jasno, zar ne? Niti biste vi voljeli da vam neko trubi bez nekog dobrog razloga. Sve bi bilo bolje kada bismo imali više razumijevanja za druge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *