Baka krenula izrezati lubenicu, ali joj se dogodila nezgoda kojom je nasmijala internet (Video)
Breaking News

Baka krenula izrezati lubenicu, ali joj se dogodila nezgoda kojom je nasmijala internet (Video)

Baka je htjela razrezati lubenicu, ali se dogodila nezg0da kojom je nasmijala internet: Baka je htjela da razreže lubenicu, ipak išlo joj je teže nego što je očekivala. Ne sumnjamo da je i prije to radila, ali joj nije sigurno bilo ovako. Naime, ona je pokušla to da uradi i namučila se.  Desilo se nešto što nije očekivala. Pogledajte zašto je baka nasmijala čitav internet:

https://youtu.be/ZWpOufCARFc

I, šta kažete? Ovo zaista nije očekivala. Baš se namučila sa lubenicom.  Ko bi rekao da će na kraju sto da pukne. Na internetu možemo da nađemo brojne snimke koji pokazuju neke ovako smiješne, ali i simpatične situacije.

Oni vrlo brzo postanu viralni i izazovu brojne reakcije i komentare. Dešava se da se u nekim od njih lako i pronađemo.  Ne bude nam strano to što je prikazano jer smo možda i sami prošli kroz takve situacije, tako da razumijemo o čemu je riječ.

Sada je tako vrijeme da se brzo nešto takvo objavi na internet gdje za kratko vrijeme postane viralno. Ovaj video sa bakom je nasmijao mnoge, a također je mnogima djelovao simpatično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *