Poljubiću svekrvu Bilju u ruku, izviniću se za sve: Dalila se predomislila, pokajaIa se za sve što je uradila - "tražim p0moć, u velikoj sam depreesiji"
Breaking News

Poljubiću svekrvu Bilju u ruku, izviniću se za sve: Dalila se predomislila, pokajaIa se za sve što je uradila – “tražim p0moć, u velikoj sam depreesiji”

Dalila Dragojević tačnije Dalila Mujić koja je poručila da se neće razvesti nikada, da e se razvesti kad ona želi a ne Dejan i da že zauvijek ostati Dragojević jer želi takoi  ima zaknsko pravo na to. Ona je neko ko je po ko zna koji put š0kirao narod svojim izjavama.

Sada su je mediji pitali da li se kaje što je sebi un1štila brak u toku zadruge 5, a nije uspjela poslije da održi veze koje je otpočela. Ona je rekla kako se kaje, kako svaku noć sanja Dejana i kako planira d aode u Veternik da svoju svekrvu Bilju poljubi u njenu ruku i da traži oprost, kako kaže za sve će da joj kaže izvini.

Dalila se smijala kao Iuda, naravno dodala je kako nikad više neće naći takvu porodicu ,takvu svekrvu i takvog muža koji voli i poštuje toliko svoju majku, to se mora vratiti. Naravno da je po ko zna koji put bila ir0nična.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *