Dragoslav Lazić bio je najveća ljubav Snežane Savić, a malo ko zna da je glumica prije njega bila u braku sa ovim muškarcem
Breaking News

Dragoslav Lazić bio je najveća ljubav Snežane Savić, a malo ko zna da je glumica prije njega bila u braku sa ovim muškarcem

Često ostaje u sjeni činjenica da je glumica Snežana Savić imala prethodni brak u mladosti, prije nego što se udala za reditelja Dragoslava Lazića, koji je sada u braku s mlađom kolegicom Draganom Trkuljom. Snežana i Dragoslav iz zajednice imaju kćer Anitu. Prvi suprug Snežane Savić uspio je sakriti svoj identitet od očiju javnosti, pogotovo jer su se vjenčali dok je ona još studirala, čime je to poglavlje svog života sakrila od javnosti.

Nažalost, sreća je bila kratkog vijeka, a partnerstvo se brzo razvrglo. Snežana je svoju pozornost usmjerila na svoje težnje da postane glumica, a sudjelovanje u televizijskom showu Siniše Pavića vinulo ju je u golemu zvijezdu. Nakon još jednog emotivnog kolapsa izazvanog vezom s renomiranim redateljem, glumica je čvrsto odlučila odustati od budućeg braka i mogućnosti majčinstva.

Iako je imati djecu nevjerojatno putovanje, ja sam nažalost prekinula vezu s Anitinim ocem. Donijeli smo zajedničku odluku da se rastanemo, a ja sam napravio namjeran izbor kako bih je zaštitio od moguće emocionalne patnje zbog dva oca ili dvije majke. Čvrsto sam vjerovao da je u njezinu najboljem interesu proći samo jednu značajnu tranziciju, a to je da njezini roditelji više ne žive zajedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *