Komšije Vesne i Đoleta razvezale jezik, "tuku se, vrište..": O poznatom paru nisu štedjeli riječi, 0gavno, spomenuli i Lunu
Breaking News

Komšije Vesne i Đoleta razvezale jezik, “tuku se, vrište..”: O poznatom paru nisu štedjeli riječi, 0gavno, spomenuli i Lunu

Istinu o estradnom paru otkrili su Vesna i Đoleta, inače susjedi.
Đole i Vesna Đogani važe za jedan od najskladnijih parova u glazbenoj industriji, iako su otvoreno priznali da su tijekom godina provedenih zajedno proživljavali uspone i padove. Svoja mišljenja i mišljenja o njima iznijele su susjede Vesna i Đoleta.

Slavni par već godinama živi na Novom Beogradu, a susjedi Vesne i Đoleta slažu se da ovaj par ima ogromnu vrijednost, često promatranu u stalnom pokretu.

Iako ih osobno ne poznajem, evidentno je da posjeduju iznimnu radnu etiku i nepokolebljivu predanost. Đoleta se može vidjeti kako neumorno prolazi kroz razne zadatke, telefonom upravlja rasporedima svojih koncerata ili štandova, dok istovremeno brine o potrebama njihove djece i brine da sve protekne glatko tijekom njihovih nastupa.

Sa stalno prisutnim koferima u ruci, ovi vječni putnici stalni su prizor, posebno petkom kada kreću na svoja putovanja i nedjeljom kada se vraćaju. Sjedeći na ovoj klupi, sve to promatram, iako moja prisutnost nema nikakvu drugu svrhu osim da svjedočim dolascima i odlascima,” primijetila je starija osoba, a osmijeh im je krasio lice.

Nadalje, prema riječima njihovih susjeda, Vesna i Đoleta uspostavili su jasnu podjelu uloga u svom kućanstvu, a Vesna preuzima glavnu odgovornost za djecu, o kojoj okolina hvali.

Prema riječima susjeda, poznajem obitelj i moram reći da su im djeca nevjerojatno dobro odgojena, iako neki kazu ad se često tuku, ali kako dodaju to je dječije. Čini se da je Vesna preuzela brigu o djeci i posao radi izvanredno. S druge strane, Đole djeluje suzdržanije i preuzima obiteljske financijske poslove. Visoko cijeni sebe. Neosporno je da je postigao veliki uspjeh i stekao brojna priznanja, što ga čini najuspješnijim među braćom Đogani. No, treba se ispričati što se stavlja u istu ravan s Čolom. Njihova se veza čini dalekom jer mu ona ne može ni prići.

Cijela je obitelj bila duboko pogođena ovim događajima, posebice Luninim ispadima i emocionalnim slomovima. Čini se da je Đoleta zbog te situacije bilo sramno i neugodno, jer je prezirno odbijao svaki upit o njoj. Svjesno se trudio distancirati od svega, a mnogi su njih dvojicu povlačili usporedbe. Dok Gagi nije bio u blizini, sestre su ga često posjećivale. Čini se da među svima postoji jaka veza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *