Operacija je bila neizbežna: Anastasija Ražnatović prošla kroz težak period, pala u depresiju, sve se odigralo u tajnosti, samo porodica bila uz nju
Breaking News

Operacija je bila neizbežna: Anastasija Ražnatović prošla kroz težak period, pala u depresiju, sve se odigralo u tajnosti, samo porodica bila uz nju

Neminovnost operacije Anastasije Ražnatović bila je očita od početka. Kao i mnoge mlade žene, Anastasija Ražnatović otvoreno je pričala o teškoj životnoj fazi koju je karakterizirao niz nesigurnosti. Jedna od tih nesigurnosti bilo je njezino nezadovoljstvo izgledom njezina nosa, zabrinutost koju je naposljetku riješila putem estetske kirurgije.

U svojim ranim tinejdžerskim godinama Anastasija Ražnatović suočila se s dvostrukim izazovom snalaženja u adolescenciji i suočavanja s nesigurnostima koje su donijeli i devijantna pozadina i estetski neugodan nos. Unatoč tim preprekama, Cecina kći pokazala je ogromnu hrabrost odlučivši se otvoreno suočiti s ovim problemima i riješiti ih putem javno objavljenog kirurškog zahvata.


Tijekom mojih tinejdžerskih godina, moja fotografija postala je popularna na internetu. Na toj konkretnoj slici moja se težina približila gotovo 80 kilograma, a šminka mi je bila doista grozna. Sada, s težinom od 60 kilograma, više se ne sramim priznati svoj prethodni izgled. Prikrivanje mi nije namjera. U prošlosti sam imao dodatnu težinu, istaknutiji nos i manja usta. Svaki element uhvaćen unutar te fotografije je nepovoljan. Anastasija Ražnatović, zvijezda u usponu, otvoreno je ispričala svoj osobni put i uputila upite o broju operacija koje je prošla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *