Danas bi sve bilo drugačije: Poslije čak 28 godina isplivala velika tajna Cecine sestre Lidije
Breaking News

Danas bi sve bilo drugačije: Poslije čak 28 godina isplivala velika tajna Cecine sestre Lidije

Dok se Cece Ražnatović i njezina kći Anastasija priznaju kao jedine talentirane članice svoje porodice, vrijedi istaknuti da je Lidija Ocokoljić bila nadomak uključivanja u proces snimanja. Tijekom gostovanja u vrlo gledanoj emisiji “Nedjeljom na Minimaksu” u srpnju 1996. Cecina sestra obvezala se producirati muzicki  album. Nažalost, nije uspjela ispuniti ovo obećanje, zbog čega je poznata voditeljica doživjela blagi osjećaj razočaranja.

U svom je objašnjenju otkrila da je, iako je otvorena za sudjelovanje, njezina borba da donese konačnu odluku sprječava da se u potpunosti prihvati estrade. U detalje je opisala svoju averziju prema određenim aspektima koji su svojstveni tim programima. Zanimljivo, Minimax je zaigrano ispitivao Lidiju o njezinom očitom nedostatku ambicija, sugerirajući da bi to moglo biti zbog toga što se osjeća zasjenjenom Ceci. Lidija je, međutim, odgovorila odlučnim demantijem.

Lidija, rođena sestra slavne folk ikone, čvrsto stoji uz nju. Unatoč svom neosporivom talentu, odlučila je zadržati distancu od muzike. Ipak, Lidija ostaje Cecino društvo od povjerenja, često okarakterizirana kao tajanstvena figura koja živi u sjeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *