Sina sam vidjela u krvi kad mu je pucao u srce! Potresna ispovIJest majke ubijenog Lazara u Malom Orašju: Nije disao, gledala sam ga u oči (Foto)
Breaking News

Sina sam vidjela u krvi kad mu je pucao u srce! Potresna ispovIJest majke ubijenog Lazara u Malom Orašju: Nije disao, gledala sam ga u oči (Foto)

U kasnim satima 4. maja  oko 11 sati dogodio se gnusni čin nasilja kojeg je počinio monstruozni pojedinac Uroš Blažić. Nažalost, tragično su prekinuti životi devetero mladih iz Dubone i Malog Orašja, dok je dvanaestoro ozlijeđeno. Nekim čudom, skupina od dvanaest osoba uspjela je za dlaku izbjeći kišu metaka koju je ispalio Blažić.

Uz dojam nemira, mlađahni pojedinac prijeteći je vitlao kalašnjikovom, ispucavajući neumoljivu rafalnu rafalnu rafalnu paljbu na Nemanju Stevanovića (21), Lazara Milovanovića (20), Petra Mitrovića (30), Marka Mitrovića (18), Nikolu Milića (15). ), i Aleksandar Milovanović (17).

Nakon izvršenja ovog gnusnog djela, krenuo je na put u selo Dubona, gdje je bezdušno okončao živote Milana Panića (21), marljivog i predanog mladog časnika, zajedno sa sestrom Kristinom (19) i njihovom družicom. , Dalibor Todorović (25), u neposrednoj blizini susjedne škole.

Kada se Ivana Milovanović vratila kući nakon napornog dana u uredu, dočekala ju je mučna scena. Njen sin Lazar bio je nepomičan, okružen lokvom krvi. Ovaj potresni događaj dogodio se točno u 23.31, nedugo nakon što je Lazar svojoj majci poslao posljednju poruku u kojoj je izrazio uzbuđenje zbog njezina dolaska u Ravni Gaj, gdje ju je namjeravao otpratiti kući.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *