Grobno mesto je odavno izabrao – Miroslav Ilić će ovde biti sahranjen (Foto)
Breaking News

Grobno mesto je odavno izabrao – Miroslav Ilić će ovde biti sahranjen (Foto)

Opće je poznato i cijenjeno da je on renomirani pjevač. Miroslav godinama krasi javne scenu  osvajajući publiku svojim nevjerojatnim vokalnim talentom. Međutim, tijekom razdoblja kada je postojao stalni priljev historije u vezi s njegovim sinom Devinom, kojeg je on odlučio ne priznati, suočio se s razdobljem smanjene popularnosti i prezira od strane opće populacije.

Trenutačno, moramo priznati da on potvrđuje svoje stanje blagostanja, ali je otvoreno izrazio svoju jedinstvenu želju za budućnošću. Svima je dao do znanja da je već odabrao mjesto za njegovo posljednje počivalište, mjesto od velikog značaja za njega – Mrčajevce, koji se nalaze u neposrednoj blizini njegovih dragih roditelja.


Puštanje ove informacije u javnost nije naišlo na veliko čuđenje. Nadaleko je poznato da gaji duboku naklonost prema svom mjestu porijekla, te da ga često posjećuje. Stanovnici njegovog rodnog grada jako ga cijene, govoreći samo riječi divljenja. Sada bismo željeli čuti vaše mišljenje o njegovim sposobnostima kao pjevača i kao pojedinca. Podijelite svoje mišljenje s nama u odjeljku za komentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *