Nakon 4 mjeseca Biković i Ivana Malić konačno pokazali sina: Vasilije je visok na tatu i već se modira
Breaking News

Nakon 4 mjeseca Biković i Ivana Malić konačno pokazali sina: Vasilije je visok na tatu i već se modira

Nedugo po dolasku u Moskvu, glumac i njegova partnerica, odvjetnica Ivana Malić, nisu gubili vrijeme da svog novorođenog sina Vasilija užive u živopisni ruski jezik. Iako je rođen u Beogradu, par je svoje dijete od milja zvao Miloš Biković i pobrinuo se da užurbane gradske ulice doživi iz udobnosti svojih kolica. Dok mirno spava u novom okruženju, rani dani njegova života puni su čarolije i osjećaja udobnosti.

S nepokolebljivom odanošću, i majka i otac obavili su svoje voljeno dijete u toplom zagrljaju, idući iznad svega kako bi mu osigurali neusporedivu udobnost. Njihovi pedantni napori proširili su se na to da ga besprijekorno odijevaju, čineći ga nepobitno najotmjenijim mladićem u blizini. Nevjerojatna sličnost Miloša Bikovića i njegovog sina ostaje strogo čuvana tajna, jer su i glumac i odvjetnica svog nasljednika svjesno štitili od znatiželjnih očiju medija.

Iako je prošlo 4 mjeseca, pravi identitet djeteta ostaje neotkriven. Ipak, neosporna privlačnost djeteta pojačana je prisutnošću vrhunskih robnih marki za djecu koje ukrašavaju njihovu odjeću. Ivana je nedavno oduševila svoje pratitelje zadivljujućom fotografijom na društvenim mrežama, na kojoj sebe i svoju bebu prikazuje u modernim kombinacijama, elegantno smještene uz hrpu stijena. Popratni naslov, u svoj svojoj autentičnosti, upućivao je na dob njihovog 4-mjesečnog potomka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *