Sreća će se useliti u vašu kuću i novac će kapati kao kiša: Samo postavite OVO u blizini ulaznih vrata (Foto)
Breaking News

Sreća će se useliti u vašu kuću i novac će kapati kao kiša: Samo postavite OVO u blizini ulaznih vrata (Foto)

Umjetnost feng šuija, koja potiče iz drevne Kine, tvrdi da raspored objekata u domu, uključujući pozicioniranje prostorija i cjelokupni raspored kuće, može imati značajan utjecaj na različite aspekte života, kako pozitivno tako i negativno. . Žaba bogatstva je veoma tražena i može se držati iu kućama i na radnim mestima kao sredstvo za privlačenje bogatstva.

Prema pravilima feng šuija, najefikasniji tip figura sreće tronožna žaba sa novčićem u ustima, iako postoje i druge vrste. Za optimalno privlačenje pozitivne energije, postavite žabu blizu ulaza u svoj dom, pazeći da joj glava bude okrenuta ka unutra. Da biste povećali njegovu efikasnost, postavite ga u dnevnu sobu, posebno ako vodite privatni posao.

Međutim, ako radite u kancelarijskom okruženju, prikažite žabu istaknuto na svom stolu. Kada se feng shui žaba postavi prema izlazu, ona služi kao simbol novca koji teče iz vašeg doma, efektivno odbijajući energiju povezanu s bogatstvom.

Izbjegavajte odlaganje u spavaćoj sobi, kuhinji ili kupatilu i suzdržite se od postavljanja na pod. Držite ga dalje od prepunih i bučnih područja, jer se vjeruje da odbija pozitivnu energiju povezanu s bogatstvom. Prema feng shui stručnjacima, vjeruje se da aktiviranje žabe donosi bogatstvo, sreću i obilje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *