Ni ona nije mogla da odoli: Ana Bekuta uradila estetsku korekciju na licu, pogledajte kako sada izgleda
Breaking News

Ni ona nije mogla da odoli: Ana Bekuta uradila estetsku korekciju na licu, pogledajte kako sada izgleda

Nakon dugog izbivanja, Ana Bekuta trijumfalno se vratila u javnost i vratila mjesto cijenjene članice žirija Zvezda Granda. Bilo je mnogo nagađanja oko njezinog stanja posljednjih tjedana, a kružile su glasine da se neće vratiti u show do završetka sezone. Međutim, sa zadovoljstvom mogu potvrditi da je sve u redu i da se vratila s velikim entuzijazmom. Za to vrijeme folk zvijezda nanizala je niz uspješnih nastupa, a najzapaženije je njeno nedavno gostovanje na koncertu Lepe Brene u Sarajevu prije samo nekoliko dana.

Dok su se zrake sunca probijale kroz horizont, Ana je osjetila potrebu da krene u skromni projekt obnove. Svi smo svjesni ohrabrujućeg utjecaja koji promjena može imati na naše cjelokupno blagostanje, ulijevajući obnovljeni osjećaj vitalnosti u naše živote. Imajući to na umu, pjevačica se odlučila na potpunu transformaciju.


U videu na Instagramu može se vidjeti kako zavaljena u salonskom stolcu prima tretman korekcije obrva. Očito je da je u ovom iskustvu pronašla neizmjerno zadovoljstvo. Na veliko oduševljenje promatrača, Ana im je otpjevala serenadu svojom poznatom pjesmom “Kralj ponoći”, zagledavši se u svoj odraz u ogledalu u primamljivom stavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *