Zemljače, nije ni čudo što si se razveo od Meline: Sarajlije žestoko oplele po Džinoviću
Breaking News

Zemljače, nije ni čudo što si se razveo od Meline: Sarajlije žestoko oplele po Džinoviću

Raskid braka nedvojbeno je teško iskustvo, osobito kada se odvija u javnoj sferi. Razvod Harisa i Meline Džinović, koji su dugi niz godina proveli kao par, vrlo je razglašen za javnost, brzo je postao tema rasprave. Sarajlije nisu gubile vrijeme da iznesu svoje mišljenje o Harisu Džinoviću.U srcu grada nalazila se ulica iz djetinjstva Harisa Džinovića koja je služila kao mjesto okupljanja kako ekipe emisije “Metar moga sela”, tako i nekolicine Sarajlija koji su prema pjevaču imali nešto manje naklonjeno mišljenje.

Crpeći iz svojih osobnih susreta, osjećam se ponukanim izraziti svoju perspektivu. Nažalost, moja komunikacija s njim pokazala se prilično neugodnom, jer je zračio nadmoćnošću koja je podsjećala na Tita. Nevjerojatno, unatoč protoku vremena, ostao je nepromijenjen, dosljedno pokazujući isto ponašanje. No, značajan pomak dogodio se raskidom njegove bračne zajednice. Važno je priznati da ima dvoje odrasle djece, a sada se nalazi odvojen od supruge. Te je osjećaje Srajlija strastveno artikulirao odgovarajući na novinarsku opasku o neizbježnosti nepredvidivih životnih obrata.

Vatrenim ispadom Sarajlija je poručio da se ne treba fokusirati na sam život, već na karakter. Prisutnost karaktera ne treba zanemariti niti podcijeniti; niti poriče niti poduzima ništa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *