Prijovićka prije svih pIastičnih operacija nije ličila na sebe: Procurila nikad viđena slika - javnost zanijemila (Foto)
Breaking News

Prijovićka prije svih pIastičnih operacija nije ličila na sebe: Procurila nikad viđena slika – javnost zanijemila (Foto)

Moramo da kažemo kako je Aleksandra Prijoviž pjevačica o kojoj se svaki dan nešto piše. Naime, ona je neko ko je na sebe najviše pažnje privukao svojim vezama, a poslije i udajom za Filipa. Mnogi su komentarisali kako je ona  uvijek željela da se uda za nekoga ko će je pogurati i omogućiti joj lagodan život i dobru karijeru, a gdje ćeš boljeg plijena od sina Lepe Brene i Bobe?

Aleksandra je rekla kako su joj ovi navodi smiješni i kako su ljudi od početka njihvoe veze predviđali njihov kraj, a kad se udala, predviđali su razvod, međutim, oni su dobili sina i jako su sretni u svojim životima. Sada je izašla slika koju mnogi nisu imali prilike da vide, na njoj se jasno vidi kako je nekada izgledala ova preliejpa mlada dama:

Kako vidite jedna stranica na društvenim mrežama, koja se inače bavi objavljivanjem ovakve vrste fotografija za sve ljude sa estrade je objavila i Prijovićku, a mnogi je nisu mogli prepoznati, istakli su da definitivno ne liči na sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *