Jedna od najzgodnijih Zvezda Granda skinula kratke haljinice i šminku, pokrila se, pa objavila sliku iz poslanikove džamije: Sve je kao u snu
Breaking News

Jedna od najzgodnijih Zvezda Granda skinula kratke haljinice i šminku, pokrila se, pa objavila sliku iz poslanikove džamije: Sve je kao u snu

Izražavajući duboku duhovnost i zahvalnost, Naida Bešlagić, nekadašnja takmičarka “Zvezde Granda”, odlučila je podijeliti svoj lični put sa svojim vjernim pratiocima na raznim društvenim mrežama. U izvanrednom prikazu pripovijedanja, Naida je osvojila brojne pojedince nizom narativa koji su duboko odjeknuli, izazivajući i emocije i inspiraciju.

Prepuna uzbuđenja, Naida je ekstatično objavila video sa aerodroma, proglasivši ga svojim “najdražim putovanjem do sada”. Naidina duboka povezanost sa njenom duhovnošću i unutrašnjim mirom elokventno je prikazana kroz zadivljujuće slike i video zapise snimljene u džamiji u Medini, nudeći uvid u njenu duboku odanost.

Nakon toga je odlučila otkriti svoj prirodni izgled, u skladu sa tradicijom i pravilima posjećivanja džamija i iskazivanjem poštovanja pra svetosti ove islamske svetinje u Saudijskoj Arabiji. Tokom važnog mjeseca Ramazana u muslimanskoj zajednici, Naida je rekla da je preduzela hodočašće Umra, vrstu islamskog hodočašća izvan perioda hadža, s ciljem posjete poštovanoj Kabi i učešća u jedinstvenim ritualima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *