Luksuzna kuća Jašara Ahmedovskog u Turskoj oduzima dah: U dvorištu bazen, zelenilo, pravi raj - jedan detalj svi komentarišu, auu (Foto)
Breaking News

Luksuzna kuća Jašara Ahmedovskog u Turskoj oduzima dah: U dvorištu bazen, zelenilo, pravi raj – jedan detalj svi komentarišu, auu (Foto)

Jašar Ahmedovski živi u turskom ljetovalištu i uživa u pokazivanju svog ekstravagantnog imanja, često krasi platforme društvenih mreža fotografijama koje oduzimaju dah. Jašar prema izjavama za medije, izražava zadovoljstvo različitim aspektima ove zemlje, uključujući kuhinju, način razmišljanja i opremljenost kuće sa bazenom.

“Maj je moj omiljeni mjesec za posjetu jer je vrijeme divno. Međutim, svjesno se trudim da se klonim visokih temperatura. Obično planiram svoj boravak petnaestak dana krajem maja ili početkom juna. Osim toga, uvijek se trudim da se vratim u septembru i oktobru.”

Opušteno okruženje i divne društvene interakcije samo služe za povećanje privlačnosti ovog modernog mjesta, izdvajajući ga od turističkih žarišta poput Antalije. Sa velikim samopouzdanjem, Jašar je izjavio: „Moja sposobnost da efikasno prenesem poruke i bez napora razumijem mnoštvo turskih riječi je neosporna. Moram da priznam da sam zaista napredovao u ovom pogledu“, nasmejao se.

Pošto je kao muzičar proputovao svijet, Jašar otvoreno priznaje da još uvijek postoji nekoliko zemalja koje željno iščekuju njegovo istraživanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *