Ovo je otac djeteta Ljiljane Jakšić: Mlađi je od nje i do danas nije osjetio potrebu da vidi svoju kćerkicu (Foto)
Breaking News

Ovo je otac djeteta Ljiljane Jakšić: Mlađi je od nje i do danas nije osjetio potrebu da vidi svoju kćerkicu (Foto)

U 52. godini, glumica, poznata po ulozi Salvete u nadaleko hvaljenoj TV emisiji ‘Kursadžije’, ispunila je svoju životnu ambiciju da postane majka, osvojivši i publiku i njihovu naklonost svojom simpatičnom predstavom. Iako ju je bivši partner napustio tokom trudnoće, nije pokazivao sklonost da učestvuje u vaspitanju njihove kćerke Darije, niti da preuzima roditeljske obaveze.

“Kada se moj dugo očekivani san ostvario, nagon mog partnera je potpuno nestao. U skladu s tim, svako od nas je slijedio odvojene puteve. Čvrsto vjerujem da roditeljstvo nikada ne treba forsirati, zbog čega ga ne smatram odgovornim. Međutim, razumijevanje njegovog izbora za mene je prilično izazovno.”

Glumica je ova osjećanja izrazila dok je razgovarala o ocu svog djeteta, a kasnije je i otrila da je on znatno mlađi od nje. Uprkos odluci njenog prethodnog partnerada se distancira u ovom osetljivom periodu, Ljiljana Jakšić je ostala odlučna i istrajna.

Darija ima najveći značaj u Ljiljaninom životu, zauzima centar njenog svijeta. Iznad svega, Ljiljana daje prednost kćerki, smatrajući svaku prepreku u njenoj posvećenosti premostivom. Daria je izvor Ljiljanine snage, motivacije i vitalnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *