Š0k izjava poznatog voditelja Granda: Ne želim da imam djecu i budem roditelj, to nije za poslovne ljude - sve što imam ostaviću njemu
Breaking News

Š0k izjava poznatog voditelja Granda: Ne želim da imam djecu i budem roditelj, to nije za poslovne ljude – sve što imam ostaviću njemu

Moramo da kažemo kako je on svima poznat voditelj, uvijek nasmijan i niko nije znao da on ima takvu vrstu razmišljanja do neki dankada je izjavio da ne želi djecu kako piše u naslovu, da li vas zanima o kojem voditelju granda se radi?

Siniša Medić je uvijek kako smo rekli nasmijan, a sada je rekao kako svako treba da bude iskren prema sebi prije svega i da kaže šta misli, on je rekao da voli djecu da ima sestrića koji mu je kao sin i da nikad neće imati svoju djecu.

Svijestan je ko je i šta je kakav mu je život i da naravno kako on kaže da smatra da se dijete rađa iz ljubavi, prvobitno je razmišljao o surobat majci, ali to nije porodica, to dijete nije rođeno kao pIod ljubavi i onda on to i ne želi. Kaže da je njegov sestriž njegov centar svijeta i da će m usve ostaviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *