"Jadno se ponio prema meni, uzela sam torbicu i otišla" Zorica konačno otkrila istinu o Popoviću: Priznala šta joj je tražio, nije mogla pristati ni pod razno
Breaking News

“Jadno se ponio prema meni, uzela sam torbicu i otišla” Zorica konačno otkrila istinu o Popoviću: Priznala šta joj je tražio, nije mogla pristati ni pod razno

Svi znamo da je Zorica u sezoni  2014/2015 bila član žirija poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ali je onda napustila takmičnje prije finala, pa su svi pisali kako je došlo do nekog suk0ba, jer je tek tako u pola otišla, što se do tada nikome nije dešavalo.

Zorica je rekla da je samo uzela svoju torbicu i otišla, da nije bilo suk0ba, jer sa Saš0m tada nije ni progovorila riječi. Ona nije željela da radi i ocijenjuje nešto što nije u njenoj profesiji, a to je stajling kandidata, jer se na to bio stavio veliki fokus u toj sezoni iz njoj nepoznatih razloga.

Poslije toga, od nje se tražilo da ocijeni ponašanje na sceni, a ona je samo željela da komentariše pjevanje, što joj je struka, istakla je pjevačica. Dodala je da joj se u slučaju da dva kandidata imaju isti broj glasova bacao novćic za prolaz, to joj se nije nikako tek dopadalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *