Jedan simptom se javlja ujutro i ukazuje na smrt0nosnu b0Iest: Ako vam se ovo desi kad se probudite, odmah idite doktoru
Breaking News

Jedan simptom se javlja ujutro i ukazuje na smrt0nosnu b0Iest: Ako vam se ovo desi kad se probudite, odmah idite doktoru

Prema mišljenju stručnjaka, naše tijelo je slično složenoj mašini u kojoj svaki dio ima određeno mjesto i funkciju. Neometano funkcionisanje ove mašine moguće je samo kada nema problema, a bilo kakva nelagodnost ili nepravilnost signaliziraju promjenu u tijelu.

Ovu izjavu dao je renomirani farmaceut. U svojoj izjavi, on je savjetovao da je jedan ključni aspekt koji treba zanemariti jutarnji  kašalj koij se javlja stalno. Ova navika nije univerzalna i predstavlja značajan rizik za pušače. Ako ova navika traje duže od dvije sedmice, neophodno je potražiti medicinsku pomoć, jer može ukazivati ​​na ozbiljno osnovno stanje.

Ra’k je pokorio ovaj savjet. Svaki ljekat će vam dat savjet je da vodite računa o simptomima koji prate upalu grla, to jeste jutarnji kašalj, ali ne smije trajati duže od dvije sedmice. Ako simptomi potraju nakon ovog vremenskog okvira, to može ukazivati ​​na ozbiljnije boIesti. Svakako u bilo kojoj situaciji za bilo koji simptom morate se javiti vašem ljekaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *