Svi čestitaju Dragani Mirković: Prvi put poslije 24 godine pjevačica sretna - u naručju mlađeg muškarca cvijeta kao ruža
Breaking News

Svi čestitaju Dragani Mirković: Prvi put poslije 24 godine pjevačica sretna – u naručju mlađeg muškarca cvijeta kao ruža

U rezidenciji Dragane Mirković Uskrs ove godine je bio obilježen, kako svjedoče i slike. Na izmaku godine, pjevačica je dala važnu izjavu o svom izboru da raskine 24-godišnju zajednicu s Tonijem Bijelićem.

Nažalost, moram javiti da sam pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Postupno se moja veza s Tonijem pogoršala, što je dovelo do stanja u kojem živimo odvojene živote i živimo u različitim rezidencijama.

Potaknut svojim duboko ukorijenjenim vrijednostima usađenim od djetinjstva i davanjem prednosti dobrobiti moje obitelji, neumorno sam se trudio održati jedinstvo naše nekoć zajedničke zajednice, unatoč mnoštvu nepomirljivih razlika.

S vremenom sam postajala sve svjesnija sve veće udaljenosti između nas, što me dovelo do spoznaje da ustrajanjem u vezi koja je odavno prestala funkcionirati, nanosim još veću štetu svojim voljenima. Ona se nakon koncerta koje je imala uspješno vratila u beč i slavila svoj praznik sa djecom:

Unatoč okolnostima, njezina odlučnost da sudjeluje u uskrsnim svečanostima s voljenim članovima porodice ostala je nepokolebljiva, odbijajući dopustiti da joj prilika promakne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *