Pretučena Tara Simov! Otac njenog djeteta je izudarao, uznemirujući snimak sledio sve
Breaking News

Pretučena Tara Simov! Otac njenog djeteta je izudarao, uznemirujući snimak sledio sve

Internet je preplavio video koji prikazuje uznemirujuće činove nasilja. Bivša učesnica rijalitija Zadruga Tara Simov pretrpjela je brutalan napad bivšeg partnera i oca njenog djeteta Danila Raičevića. Pokazavši neizmjernu hrabrost, donijela je odluku razotkriti stravičan čin nasilja objavivši video na vrlo korištenoj društvenoj mreži Instagram.


Javno dijeleći svoje iskustvo, Tara je razotkrila mučnu stvarnost fizičke i psihičke patnje koju je proživjela u skorije vrijeme.


Tara i Danilo već su duže vrijeme u središtu skandala o kojem se naveliko priča, a vrti se oko burne dinamike njihove veze. Zamršenosti njihovih sporova često su se probijale na platforme društvenih medija, plijeneći pozornost tiska i njihovih odanih sljedbenika. Međutim, u neočekivanom obratu, Simova je donijela hrabru odluku da razotkrije skrivene aspekte privatnog života svog partnera, metaforički otvorivši poslovičnu “Pandorinu kutiju”.


Među emocionalno nabijenim video materijalima izdvaja se primjer u kojem se Raičević upušta u čin psihičkog zlostavljanja svoje partnerice, vrijeđao je nju i njenu porodicu.U video snimu se čuje ona koja mu govori da izađe iz njenog stana, dok je on tu’ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *