Krije porodicu kao zmija noge: PogIedajte kako izgledaju supurga i kćerka Faruka Fazlinovića, osvanule do sada neviđene fotke
Breaking News

Krije porodicu kao zmija noge: PogIedajte kako izgledaju supurga i kćerka Faruka Fazlinovića, osvanule do sada neviđene fotke

Senad je čovjek koji je širokim narodnim masama ostao prepoznatljiv po brojnim ulogama koje je dobro iznio, a ponajviše ga je proslavila serija po imenu “Iud zbunjen normalan” gdje je tumačćio ulogu sina i oca, Faruk, jedan od glavna tri lika.

Naime, danas pišemo nešto više o njegovom privatnom životu iako se on jako rijetko povodom svog privatnog života eksponira u javnosti, sada je objavio sliku sa svojom kćerkom Hanom. Pored Hane on ima sina Skendera, a kako saznajemo njegova najveća mezimica nije Hana nego njegova voljena unukica Ena.

Hana i Ena žive kako piše u samom naslovu već neko vrijeme, tačnije nekoliko zadnjih godina u Njemačkoj, pa se Senad i njegova izabranica Jasna trude da što je više moguće vremena provode sa porodicom i da budu zajedno.

Iznad teksta možete da vidite kak izgleda Hana, ali i jednu jako emotivnu porodičnu sliku koja je naišla na samo lijepe komentare od strane širiokih narodnih masa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *