Vila od 500.000 eura ograđena zidovima i metaInim kapijama: Pogledajte dom Aleksandre i Filipa - velika ogledala, zIato i svila, a tek dvorište (Foto)
Breaking News

Vila od 500.000 eura ograđena zidovima i metaInim kapijama: Pogledajte dom Aleksandre i Filipa – velika ogledala, zIato i svila, a tek dvorište (Foto)

Svi znamo da su se uzeli iz velike ljubavi, Filip Živojinović i Aleksandra su nakon braka kupili luksuznu vilu koja se nalazi u jednom jako luksuznom naselju gdje žive i njegovi roditelji, a svi znamo da je u pitanju Bezaniska kosa. Spekulisalo se da vila košta pola miIiona eura i da su za nju digli kredit.

Oni su dobili i sina, pa su dosta toga preuredili u svom domu i prilagodili svom nasljedniku Aleksandru. Njihova vila je kako opisuju svi oni koji su bili u njoj jedna od najljepših. Oni su uredili vilu po zadnjoj modi, a nekoliko fotografija možete da vidite i u toku teksta.

Kako je istakla jedna poznata pjevačica koja je bila kod njih, to izgleda kao dvorac, unutra su na zidovima ogledala i kristali, dvorište im je jako veliko i sve je ograđeno zidovima, kako bi sačuvali svoju privatnost. Šteta što još uvijek nisu otvorili vrata svog doma za široke narodne mase:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *