0vo je brat Jelene Karleuše, pojavio se u njenom spotu, pa nestao sa Iica zemIje: Žene su bile Iude za njim - evo kako danas izgleda
Breaking News

0vo je brat Jelene Karleuše, pojavio se u njenom spotu, pa nestao sa Iica zemIje: Žene su bile Iude za njim – evo kako danas izgleda

Jelena Karleuša je jedna jako iskusna i jako emotivna žena, koja ima 43 godine, a to su ozbiljne godine. Ona je  od samog početka svoje karijre isticala koliko je zapravo njoj porodica bitna u životu, kako njena porodica od ranije, tako i ova sada koju je sama stvorila sa svojim emotivnim partnerom Duškom T.

Kao jako bitnog člana porodice je uvijek pominjala svoju tetku, Danijelu Dmitrović. Svi znamod a tetke jako vole djecu i da su djeca uvijek vezana jako za svoje tetke. Danijela i Jelena su se dodatno povezale kao majka i kćerka rekla je i sama Jelena jednom prilikom kada ih je iznenada napustila njena majka Divna.

Svi znamo da Danijela ima sina, njegovo ime je Marko, a kako je Divna imala samo Jelenu, ona je rasla sa spoznajom da je Marko njen brat. On se pojavio i u jednom njenom spotu. Kako pišu mediji on se podukao i ne želi medijsku pažnju, ali da žene lude za njim ne može se sakriti putem drutvenih mreža:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *