Čelga se pametan stidi, budaIa se ponosi: Evo čime se bahate estradne zvijezde hvale na Instagramu - sam pr0stakIuk, Bogu pIakati..
Breaking News

Čelga se pametan stidi, budaIa se ponosi: Evo čime se bahate estradne zvijezde hvale na Instagramu – sam pr0stakIuk, Bogu pIakati..

Kada pogledamo javnu scenu moramo nažaIost da primjetimo kako je malo njih zadržalo svoj prirodni izgled i kako je sve predstavljeno lažno i plastično kao nešto što je normalno i potrebno. Danas vidimo djevojčice koje su u depre’siji jer ne mogu da izgledaju tako dobro kao neka pjevačica, ali te djevojčice malo čitaju o njima, pa možda ne znaju da su te pjevačice sve osim prirodne ljepotice.

Naime, kako vidite po samom naslovu “čega se pametan treba stidjeti, one se diče s tim, to jeste tog se budaIa ponosi”. Dara je neko ko svakodnevno nosi duboke dek0lte, ali ona nije jedina, 90 posto njih slikaju svoje tijeIo u pr0v0kativnim izdanjima kako bi privukle pažnju muškaraca ali i medija.

One se slikaju sa skupim autima koje niko ne zna kako zarade, pogotovo starlete koje ni nemaju konkretan posao i zanimanje. Društvene mreže su postale kao sajt za 0drasle, slažete li se sa našim tvrdnjama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *