Nije me privlačila Vesna, paIi0 sam se samo na nju, odradi0 i to je to - objelodanio je Muslimović svoje š0k detalje odnosa, odvuka0 je u krevet Zmijančevu, tiha patnja mu je ostala ona
Breaking News

Nije me privlačila Vesna, paIi0 sam se samo na nju, odradi0 i to je to – objelodanio je Muslimović svoje š0k detalje odnosa, odvuka0 je u krevet Zmijančevu, tiha patnja mu je ostala ona

Plavi čuperak je nadimak Halida Muslimovića, pjevač koji je žario i palio osamdesetih godina u prošlom vijeku, on je nekada bio tiha patnja ženama širom Jugoslavije.

Kao i Čola, tako je i Halid bio vrckav, nije se želio ženiti, djevojke je iskorištavao poslije svakog koncerta, nastavio je tako i kad je sazrio.

Vjerujemo da se svi sjećate i afere od prije par godina kad ga je izvjesna Azra iz daleke Australije optužila da joj je dužan 300 hiljada australskih dolara, a on se prestao javljati na telefon.

On je nju čak i pretukao jednom prilikom. Halid je govorio da nema pojma o čemu je riječ.

Slabo ko zna da je on sa Vesnom bio kratko u romansi. Halid je objavio pjesmu i album UČINI BAR JEDAN POGREŠAN KORAK, a Vesna je tada navodno shvatila da je to njoj namijenjena pjesma pa se odlučila udati za drugog.

Vesna Zmijanac je Halidu Muslimoviću posvetila pjesmu NEVERA MOJA BIO SI TI.

Sada vam ostavljamo isječak iz Svet Skandala za koji je Halid Muslimović dao intervju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *