Ispovijest mIade žene iz Srbije š0kiraIa region: "Bila sam u haremu četiri godine, skameniIa sam se kad sam vidjela ko mi je gospodar.."
Breaking News

Ispovijest mIade žene iz Srbije š0kiraIa region: “Bila sam u haremu četiri godine, skameniIa sam se kad sam vidjela ko mi je gospodar..”

Ponekad žene nemaju izbora, pa zbog novca odu i urade neke stvari koje nisu trebale, danas donosimo jedn anonimnispovijest koja je privukla veliku pažnju širokih narodnih masa ,a kako vidite radi se o mladoj djevojci koja je iz Srbije u želji da ima više novca, da živi u luksuzu otišla u Dubai i postala r0binja.

Kako je napisala, imala je dosta financijskih pr0blema, posao koj je obavljala nije bio dovoljna, živjela je pod kirijom i željela je svoj stan, kako bi joj bilo lakše. Prijatelj od njene prijateljice joj je rekao kako je čuo da jedan čovjek tako dovodi žene i da im plaća veliki novac, te da že za 4 godine zaraditi velike sume. Onda je ona poćela da s njim izlazi i tako je prošla sve provjere i potpisala ug0v0r da će u haremu biti 4 godine.

Kaže da je imala lijep tretman, nije morala da se kao ostale sk1da za svakog, ali poslije kada je vidjela da je taj prijatelj njene prijateljice zapravo njihov g0spodar, sledila se. On je želio za sebe sve vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *