Snimao je susjeda kako ispred doma čisti nijeg, ali nije lopatom - sve pomeo u roku od pet minuta, a on zanijemio od prizora (video)
Breaking News

Snimao je susjeda kako ispred doma čisti nijeg, ali nije lopatom – sve pomeo u roku od pet minuta, a on zanijemio od prizora (video)

Među viralnim sadržajima se ponovo aktivirao video zapis koji je pravi hit na društvenim mrežama, a mjesto događaja je Amerika, pravu buru reakcije je izazvao.

U pitanju je Timothy Browning, čovjek koji je čistio snijeg s prilaza svoej kuće u to vrijeme, ni manje ni više nego bacač plamena.

Komšija koji je sve to snimao je rekao da je pomislio da bi nešto ovako bilo zanimljivo snimiti, a usput je riješio snijeg na prilazu.

Ovo je nekako bilo sve pred Božić snimljeno, i pred Novu Godinu, ali video koji je definitivno obilježio. Najbolji i najluđi prikaz kako očistiti snijeg ispred kuće, definitivno.

Šta nam vi imate reći za ovu sjajnu i genijalnu ideju? Da li je vama nekad palo na pamet ovako očistiti snijeg, kažite nam i vi svoje mišljenje, ako imate neki zanimljiv način, možete nam otkriti, javiti se našoj redakciji, a mi ćemo objaviti ukoliko bude zanimljiv svima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *