Prepoznajte li 0vog političara sa slike? Od zIatnog dječaka do pravog đavoIa - on danas vIada BaIkanskom poIitičkom scenom
Breaking News

Prepoznajte li 0vog političara sa slike? Od zIatnog dječaka do pravog đavoIa – on danas vIada BaIkanskom poIitičkom scenom

Jedno je sigurno, politika više nije ono što je bila, jer su političari postali javne ličnosti baš kao estradne zvijezde. Zanimaju se šta mediji pisu o njima, oglašavaju se sve više za medije, gostuju po emisijama i slično. Kako vidimo, široke narodne mase su se uveliko počele zanimati i za izgled političara.

Kako to oni danas izgledaju, kakvi su im životi, kako su nekada izgledali? Samo su neka pitanja koja se ljudi pitaju, iako bi se trebali zanimati samo kako to poIitičari obavljaju svoje funkcije i poslove za koje su pIaćeni. Kako vidite danas možete pokušati prepoznati o kojem poIitičaru se radi.

Malo ko je pogodio da je ovo Vojislav Šešelj, a kako smo napisali bio je zIatan dječak poslije se pretvorio u nešto drugo. On je slikan ovdje ispred pravnog fakulteta u Sarajevu, završio ga je sa najvećom ocjenom, prenose mediji. Njegova majka je bila domaćica, a otac je radio i školovao ga. Poslije je on došao do “fotelje” i pokazao se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *