Ona ima 21, on 54 i zajedno su 3 godine: "Misle da sam sa njim samo zbog para, zovu me sponzorušom jer mi kupuje sve što poželim"
Breaking News

Ona ima 21, on 54 i zajedno su 3 godine: “Misle da sam sa njim samo zbog para, zovu me sponzorušom jer mi kupuje sve što poželim”

Prava ljuzbav godine ne broji – je rečenica koja je postala poput neke varke,. ali da je nekome zaista tako dokazala je jedna djevojka koja dolazi iz Amerike i koja je postala javnosti poznata zbog svoje neobične veze i video klipova koje je dijelila svakodnevno sa svojim izabranikom koji je 33 godine stariji od nje. Njemu je 54 godine a njoj 21 kako smo napisali i u samom naslovu, a njihova ljubav opstaje bez ikakvih problema 3 godine.

Nikol Daunns  je jako aktivna na društvneoj mreži tik tok i tako je na seb eskrenula veliku pažnju ,kako vidite, o njoj sada pišu svi mediji, iako je prije bila nepoznata djevojka. Majkl je njen izabranik koji ima jako puno novca, sudeći po tome da jo jje platio sve 0peracije, da se Nikol može hvaliti sa raznim markiranim stvarima:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Downs 🧚🏻 (@nicoledownns)

Iznad teksta možete da vidite jednu od fotografija, a kako bi ispratili život ovo dvoje ljudi posjetite njen profil i tamo ćete naći sve detalje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *