Ludo je voljela 0pasnog dečka, a on je zaprosio srpsku pjevačicu već poslije drugog sastanka: Rodila mu je djecu - ipak je prevario i ostavio zbog nje..
Breaking News

Ludo je voljela 0pasnog dečka, a on je zaprosio srpsku pjevačicu već poslije drugog sastanka: Rodila mu je djecu – ipak je prevario i ostavio zbog nje..

Popularna folk pjevačica Goca Božinovska 1989 je upoznala kikboksera Zorana Šiljana tzv. Surčin. Upoznala ga je na plaži u Herceg Novom a rodila mu je i sina i kćer. Ljubav između ovog opasnog dečka i popularne nam Goce rodila se odmah na prvom sastanku.

Nakon večere nisu razmijenili brojeve, ali su se vidjeli nakon saznanja da se pjevačica poslije tri dana vraća sa odmora, te su se odlučili sastati ponovo. Nakon druge noći, on ju je pitao da se uda za njega na šta je onaodmah pristala, te su kasnije dobili sina Miroslava i kćerku Zoranu.

Sve je bilo idilično i imali su divan brak, ljubav i djecu do 1996 godine, kada je Zoran Gocu ostavio zbog komšinice Gorane za koju je Goca tvrdila da su se družile.

Svi mi imamo neke svoje priče, a poznati su jednako prošli teške neke životne situacije iako svi mi mislimo da oni žive bajkovit život i da su u savršenim brakovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *