Ako vam usisivač slabo vuče nemojte kupovat novi, samo 0vo uradite: Bit će kao tek iz prodavnice da je izašao - trik koji treba znati
Breaking News

Ako vam usisivač slabo vuče nemojte kupovat novi, samo 0vo uradite: Bit će kao tek iz prodavnice da je izašao – trik koji treba znati

Kada su neki kućanski aparati u pitanju, primjetimo da ne obavljaju jednako svoju funkciju od kako smo ih kupili i poslije. Kao što vidite danas pišemo o usisivaču koji mnogima zadaje muke, jer ne želi kroz neko vrijeme da vuče kao na početku. Ukoliko se vama to desilo, provjerite nekoliko stvari na njemu koje mogu biti uzrok tog pr0blema.

Kao prvu smo izdvojili gumicu koja se nalazi na dijelu gdje se zatvara usisivač i gdje se nalazi filter ili vrećica, ukoliko ta gumica ode ne može dobro da se zatvori i samim tim ne stvara dovoljno dobar vakum da bi usisivač mogao dobro raditi.

Ukoliko vam je neodgovarajuća vrećića od filtera. Jedna od razloga može biti i nešto u cijevi, pa uzmite cijed od usisivača i kroz nju pustite mlaz vrele vode, to ce vam očistiti cijev i pokazati ima li nešto u njoj.Nadamo se da su vam ove informacije bile od pomoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *