“UmrIa je 2004. godine, grešk0m Ijekara, mogla je još dugo da živi..": Rada Manojlović kroz suze otkrila šta se desilo njenoj majci
Breaking News

“UmrIa je 2004. godine, grešk0m Ijekara, mogla je još dugo da živi..”: Rada Manojlović kroz suze otkrila šta se desilo njenoj majci

Svi mi volimo svoje roditelje, ali nažalost neki nikada ne upoznaju iste, a neki jako mladi ostanu bez njih, kao što je naša poznata pjevačica Rada Manojlović. Ona nikada nije krila koliko je to za nju boIna tema i koliko je njoj žao, mnogo puta je pred kamerama pIakala kada bi je se pitalo za majku.

Kako je rekla imala je samo 19 godina kada je zb0g teške boIesti njena majka napustilazauvijek ovaj svijet, dovoljno stara da sve shvata i dovoljno mlada da ništa ne može prihvatiti. Taj dio života bi voljela pomijenit ali nije nikad mogla. Njena majka je otišla jako mlad aimala je kako kaže samo 37 godina i sve zbog greške Ijekara.

Rada je progovorila kako ona svoju porodicu voli najviše na svijetu, kao i svako normalan i kako dan kada su javili za njenu majku nikada neće zaboraviti, to je najgri dan u njenom životu. Bili su uz nju do zadnjeg trena, a u nastavku donosimo njeno objašnjenje zašto je to sve greška Ijekara:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *