Ima cipele u vrijednosti 200.000 eura, tašna joj košta kao 2 stana u Beogradu: Sada je za samo jednu stvar dala pola miIiona dolara - evo o čemu se radi (Foto)
Breaking News

Ima cipele u vrijednosti 200.000 eura, tašna joj košta kao 2 stana u Beogradu: Sada je za samo jednu stvar dala pola miIiona dolara – evo o čemu se radi (Foto)

Dijana Janković je sada svima poznata, a ona je poznata po nadimku Didi J. Kako je sama rekla ona radi na svojoj karijeri u inostrantvu i da joj nije žao.Ona je pravila veliku proslavu svog rođendana, pa je tu otkrila da svi mogu ubrzo očekivati jedan duet koji je snimala sa veliko zvijezdom, reperom Andreom Dramondom.

Spot je snimila u jednoj luksuznoj i jako ksupoj za najam vili koja se nalazi ni više ni manje nego u Majamiju, prenose mediji njenu izjavu. Svima je poznato da se ona udala jako dobro, a njen suprug je Daniel. Ona je jednom prilikom rekla izgleda ne razmišljajući kako voli da prima poklone skupe od njega.

Otkrila je da ima i više od 300 pari cipela u svom garderoberu i njojva vrijednost je procijenjena preko 200.000 eura. Na nogama voli da nosi rolex satove, kroz smijeh je rekla Didi. Od njega je dobila i kucu koja košta puno, a ona je njemu kupila isto nekoliko poklona koji su jako skupi, dodala je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *