MaIa je daIa, nije to šaIa - nakon 18 godina otkrila sve o snimku s jahte: "Nisam to željela, navratili su me, kad sam vidjela snimak, shvatila sam šta sam uradila.."
Breaking News

MaIa je daIa, nije to šaIa – nakon 18 godina otkrila sve o snimku s jahte: “Nisam to željela, navratili su me, kad sam vidjela snimak, shvatila sam šta sam uradila..”

Severina je prije 17 godina došla u centar interesovanja svih ljudi ,kada je njen snimak sa jahte isplivao i ugledao svjetlo dana. Ona je imala 0dn0se sa jednim biznismenom na jahti koji je tada bio oženjen, kako su prenosili mediji, a ona je nakon 2 sedmice konstatnih medijskih natpisa izašla pred kamere i rekla kako su je navukli i kako ona to nije zeljela da uradi. Navodno je imala na racunaru snimak koji je snimao čovjek sa kojim je bila, a onda joj je došlo do kvara na računaru i odnijela ga je na popravku. Čovjek koji ga je popravljao je pustio snimak u javnost.

Ovo je bila njena odskočna daska, a nakon 17 godina je imala jasnu poruku za sve ljude. Ona kaze kako je njoj njena majka tada rekla da se ne treba brinuti i da je urađeno što je urađeno, te da ce jednog dana biti sretna zena i majka koja će se smijati svemu tome. Ona se sada stvarno smije svemu, ali prije toga je mislila da neće moci više nikada imati normalan zivot, što se nije ispostavilo kao tačno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *