Napustio nas je i on zauvijek – legendarni glumac um.r0 – njegove filmove smo svi gledali, on je zaspa0 i nije se probudio više
Breaking News

Napustio nas je i on zauvijek – legendarni glumac um.r0 – njegove filmove smo svi gledali, on je zaspa0 i nije se probudio više

Svakodnevno dobijamo loše vijesti iz cijelog svijetsa, stalno dolaze neke nove vijesti iz crne hronike, a pogađaju nas tako te vijesti kada čujemo da je umro neko od poznatih ličnosti.

Jedan od onih čije smo filmove gledali i uživali u njegovim ulogama je svakako i holivudski glumac Rej Liota.

On je poznat po tome što je glumio u kriminalističkom klasiku Martina Skorsezea DOBRI MOMCI, a saznalo se sada da je poznati glumac umro u snu.

On je boravio u Dominikanskoj republici, tamo je novi film snimao.

Ovaj holivudski glumac je bio vjeren, pa je tako prije smrti želio da se oženi sa Džejsi Nitolo. Snimao je novi film pod nazivom DANGEROUS VATER, a sve se snimalo u Dominikanskoj republici.

Njegova karijera je trajala četiri decenija, osim hvaljenog filma DOBRI MOMCI, glumio je u filmovima kao što su Nešto divlje i Polje snova. Da li ste vi znali za ove stvarim jeste li vi voljeli da gledate filmove u kojima glumi Rej Liota.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *