Milomir Marić sa suprugom otišao na more u Crnu Goru, na plaži su uslikani – 0vako oni izgledaju, u čudu svi, a tek on – š0k
Breaking News

Milomir Marić sa suprugom otišao na more u Crnu Goru, na plaži su uslikani – 0vako oni izgledaju, u čudu svi, a tek on – š0k

Danas ćemo u ovom članku pisati o poznatom voditelju koji radi dugo godina na Happz TV, o Milomiru Mariću koji je jedan od vlasnika Happz TV i koji je sa svojom suprugom otišao na odmor u Crnu Goru, posjećuje svoje redovno morsko odredište.

Njegova žena po imenu Vesna Radusinović fotografisala se u Tivtu zajedno sa Milomirom, oni su tu došli kod svojih dobrih prijatelja i provodili svu vrijeme na maloj jahti.

Na osnovu fotke koju možete vidjeti, prilično je jasno da se Milomir i ne voli puno fotografirati, definitivno, zar ne?

Milomir Marić je definitivno jedna od najkontroverznijih ličnosti, i sam je začetnik rijalitija Parovi koji su imali veliku popularnost, ali ipak pali su u drugi plan radi rijalitija Zadruga koja je ipak dominantna na ovim prostorima.

Milomir je i omražen u Srbiji radi toga što podržava takve formate, iako ima i drugih dobrih emisija, na lošem je glasu radi rijalitija Parovi.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *