Marija Šerifović u kupaćem kostimu uživala na bazenu, a njen miljenik je snimao sve vrijeme - prizor koji je š0kirao mnoge, ev0 i sami vidite
Breaking News

Marija Šerifović u kupaćem kostimu uživala na bazenu, a njen miljenik je snimao sve vrijeme – prizor koji je š0kirao mnoge, ev0 i sami vidite

Marija Šerifović, aktuelni član žirija Zvezde Granda je neko ko ima mnogo obaveza pred sobom tokom cijele godine, ali ona umije i zna da se opusti i uživa u životu.

Marija Šerifović je znala sa svojim takmičarima da se opusti, da uživa i veseli se s njima, a upravo tokom jednog takvog susreta, ona se opustila u bazenu sa nekim svojim takmičarima, među kojima je bio i Mahir Mulalić.

Mahir je tako snimio svoju mentorku s kojom je i odnio pobjedu u prošlosezonskom takmičenju Zvezde Granda.

On se našalio Šeki u toplicama, a MArija je sa osmijehom i mahanjem odgovorila na sve to. U nastavku ovog teksta pogledajte i kako Marija izgleda u kupaćem kostimu, odnosno kako ona uživa:

Zanimljivo je kako je Marija već dva puta do sad odnijela pobjedu kao mentor, pošto su njeni takmičari odnijeli dvije pobjede do sad, Džejla Ramović, a potom i Mahir Mulalić.

 

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *