Š0k i nevjerica - Saša P0pović poIjubio Mariju usta - kamera sve snimila: Možda su oni u tajnoj vezi, pa Šerifovićka godinama nema dečka?
Breaking News

Š0k i nevjerica – Saša P0pović poIjubio Mariju usta – kamera sve snimila: Možda su oni u tajnoj vezi, pa Šerifovićka godinama nema dečka?

Kada pomenemo Zvezde Granda, znamo da traje godinama unazad i da je ovo takmičenje zasigurno jako korisno za mlade i perspektivne ljude koji žele da uspiju. Mnogi su bili na audiciji zvezda grand apa su danas jedni od poznatijih pjevača i pjevačica sa velikim karijerama.

Članovi žirija ovog muzičkog takmičenja su različiti, ali kako stvari stoje, vidimo da ovo takmičenje sve više liči i na šou program. Naime, sada je došlo do suk0ba između Marije i Cece, vezano za takmičare, naravno, a onda je Popović kako prenose mediji želi oda iskaže kako je Marija upravu pa je ustao i rekao: Dođi Maro mooja ovamo..

Onda je poIjubio prije svega u obraz,pa i usta, Marija se sama iznenadila i š0kirala, kao i svi ljudi.Međutim, svi znaju da je ovo šala. Neki su poslije pisali kako ona možda s njim nešto ima pa je tu godinama ,možda zbog tog nema dečka? 0dmah krenu spekulacije širokih narodnih masa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *