Jovana Jeremić ponovo š0kirala sve: "Ja sam pojam prav0sIavlja, udala sam se na Đurđevdan, nev1nost izgubila na Vidovdan, a razvela se na 1. dan velikog p0sta"
Breaking News

Jovana Jeremić ponovo š0kirala sve: “Ja sam pojam prav0sIavlja, udala sam se na Đurđevdan, nev1nost izgubila na Vidovdan, a razvela se na 1. dan velikog p0sta”

Moramo da kažemo kako Jovana od kako je napustila televiju happy ne prestaje da iznova i iznova svojim pojavljivanjima  i raznim izlaganjima š0kira široke narodne mase. Ona je kako znamo sada uposlenica tv pinka, vodi jutarnji program, koji kakkažu ljudi liči na sve osim na jutarnji program.

Njoj je Željko dao svu slobodu izgleda ,jer je njemu bitno samo jedno, da diže gledanost, a sa takvim ponašanjem ,ona svaki dan skreće nevjerovatnu pažnju na sebe. Nedavno je kako mediji bruje izjavila da je ona zapravo kako piše u samom naslovu pojam pravosIavlja.

Kako vidite, ona se i zvanično razveIa, i rekla je da je zbog toga sretna, jer kad nešto ne ide, kad se ne vidite negdje, to treba završiti, a ona se više nije vidjela u tom braku. Istakla je da se udala na Đurđevdan, da se razvela na dan velikog posta, sasvim slučajno, a navodno je nev1nost izgubila na Vidovdan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *