Tanja Savić ide u zatv0r? Evo šta je napraviIa, kao da je pamet izgubiIa - estrada u š0ku (Foto)
Breaking News

Tanja Savić ide u zatv0r? Evo šta je napraviIa, kao da je pamet izgubiIa – estrada u š0ku (Foto)

Kada pomenemo ovu poznatu pjevačicu koja je svoju karijeru počela graditi u Zvezdama Granda, svi se odmah sjetimo imenovanog takmičenja. Ona je neko ko je od početka karijere uspio da pokupi jako brzo simpatije ljudi, što zbog svog izgleda koji je gajila i zadržala, a najviše zbog glasovnih mogućnosti koje posjetuje i koje su jedinstvene, kako kažu njeni fanovi.

Kada se udala ona se preselila u Australiju gdje je on igrao za jedan klub i tamo je rodila i 0dgajala djecu, i odlučila napraviti pauzu u muzici, što se njenim fanovima ni malo nije dopalo, ali sada je kako saznajemo odlučila da se vrati muzici i napravila dogovor s mužem.

Kako znamo ona je imala p0r0dičnih to jeste bračnih pr0blema, bilo je tu i zI0stav’ljanja, a sada je imamo prilike ponovo pratiti po Srbiji, razvela se i vratila svojoj karijeri. Pored svih tih postojećih pr0blema, ona je sada sebi dovela još jedan novi. Ona kako pišu mediji nema v0začke ali se vozila po Beogradu nesmetano ali sada je to p0licija doznala i slijede sankcije. Kako kaže njena komšinica, svi misle da će stići do zatv0ra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *