Rada i Haris donijeli odluku: Rada postaje bosanska snaha, evo šta su joj njeni rekli na to - "nećeš se voditi njihovim običajima, ti si ipak naša.." svi u š0ku
Breaking News

Rada i Haris donijeli odluku: Rada postaje bosanska snaha, evo šta su joj njeni rekli na to – “nećeš se voditi njihovim običajima, ti si ipak naša..” svi u š0ku

Moramo da kažemo kako se izvor anonimno oglasio za medije i otkrio tajnu koju su oni svakkao mislili podijeliti u skorije vrijeme sa medijima. Haris i Rada su jako dugo zajendo, a sada smo saznali da će ona postati bosanska snajka. Naime, ona i Haris že nakon toliko godina stati na ludi kamen i zareći se na vječnu ljubav jedno drugom “u dobru i zlu”.

Naime, kako kaže izvor, Haris će ići u rodno mjesto po Radu, ona želi da njemu udovolji i da se svi običaji koji su kod njih aktuelni ispoštuju, na čemu su joj njeni roditelji malo i zamjerili, jer ipak, ona treba da drži do sebe i svog, ali Rada bi dala sve da Haris bude sretan.

Saznajemo da su nabavili odjelo i vjenčanicu, da su se dogovorili oko muzike, a istakao je izvor da svi mogu očekivati da će i njih dvoje pjevati na svadbi iako su istakli da neće, sigurno će se uhvatiti mikrofona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *