Aleksandra Prijović uživa u Majamiju, bahati se za sve pare: Pjevačica pokazala zanosnu figuru na pIaži pa raspametiIa muškarce - Brena od stida pr0paIa u zemIju
Breaking News

Aleksandra Prijović uživa u Majamiju, bahati se za sve pare: Pjevačica pokazala zanosnu figuru na pIaži pa raspametiIa muškarce – Brena od stida pr0paIa u zemIju

Moramo da kažemo kako do sada imamo prilike da ispratimo da su svi oni koji su poznati javnosti počeli da putuju sada u ovo vrijeme na neka luksuzna i jako skupocijena mjesta. Ceca je otišla na Maldive, a kako vidite po samom naslovu, Aleksandra je sa svojim suprugom Filipom i svojom majkom Borkom otišla u Majami.

Kako smo imali prilike da čujemo, Brenu je stid jer ona nije otišla s njima, i jer Aleksnadra uvijek vodi svoju majku, svi su bili u š0ku nakon ovog saznanja. Aleksdandra je neko ko drži do svog izgleda, a kada vidite njenu fotografiju koju je podijelila na društvene mreže past će vam viIice:

Naime, ona je počastila sve svoje pratioce sa ovom fotografijom, moramo da kažemo kako je ona javna ličnost i kako je njoj u opisu posla da se slika u ovakvim izdanjima i da skreće na sebe pažnju. Ljudi su joj ostavljali dosta pozitivnih komentara na račun njene linije i izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *