"Ksenija je umrIa Danilu na rukama, malo ko zna da je on nakon toga..": 0tkrio sve detalje smrti prve supruge predsjenika Vučića (Foto)
Breaking News

“Ksenija je umrIa Danilu na rukama, malo ko zna da je on nakon toga..”: 0tkrio sve detalje smrti prve supruge predsjenika Vučića (Foto)

Svi imamo prilike da danima pratimo informacije koje se tiču Ksenije, prve supruge predsjenika Srbije Aleksandra Vučića koja je inače bila po struci novinarka. Dragan Vukičević je glavni i odgovorni urednik i on je u toku svog gostovanja u jednoj emisiji progovorio o nekim detaljima koji se tiču Ksenije.

On je tada rekao kako se sve desilo u njenom stanu kako je sin Danilo bio s njom, sve se desilo u pet šest minuta, opisivao je on, pa je istakao kako svi zamišljaju da se to zapravo desilo Danilu na rukama iako je on u stanju š0ka i još nije iznio detalje svega.

Ona je neko ko je bio drugačiji, uvijek je bila tu za svoju djecu, a njenu djecu su svi napadaIi, otišla je sada, kada im je najviše trebala, ali tako se htjelo. Uvijek je bila puna ljubavi, moramo da kažemo, hrabra Iavica koja se b0rila sa svima za svoju djecu, o tome se malo pričalo, ali sada je vrijeme da se i to istakne.Svi su imali prilike da prate jučer 31.01.2022. godine na Novom gr0blju njenu sahranu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *