Dalilin otac donio konačnu odluku: Huso otkrio da li se 0driče kćerke, pa priznao šta je poručio Maji pred ulazak - š0k detalji
Breaking News

Dalilin otac donio konačnu odluku: Huso otkrio da li se 0driče kćerke, pa priznao šta je poručio Maji pred ulazak – š0k detalji

Moramo da kažemo kako se Huso oglasio opet za medije, jer kako kaže iznutra ga jede cijela situacija što se predstavlja u zadruzi. On jeste pri stavu da svoje zemljište može da dijeli kako on želi i da je donio odluku o Dalili, da mu ne treba takvo dijete, ali nije sretan i ne osježa se kao dobar čovjek kada se prenose l0še informacije.

Kako kaže on, Maja je ušla i rekla da se čula s njim i da je on rerkao da ona čuva Dejana, što je Iaž, kako kaže Huso. On jeste Maju poiznravio preko jedne novinarke, ali izgleda da je ona sačuvala Cara a ne Dejana. Dejan će sam da se kako vidi Huso izvadi iz ove situacije, pametan je on momak.

On je rekao za sam kraj  da će pričati sa Dalilom, da je se neće odreći otac joj je, ali je rekao da joj neće ni oprostiti, jer su to neke stvari koje se tako lako ne mogu ni zaboraviti ni oprostiti. Ona je uradila sve to i njemu, ne samo Dejanu, rekao je Huso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *