"Rekla sam da to ne volim, nije me slušao, skoro sam bez odjeće izletjela iz Lukasovog stana kad sam nju vidjela na vratima": Novi detalji zadrugarke i Lukasa sve š0kiraIi
Breaking News

“Rekla sam da to ne volim, nije me slušao, skoro sam bez odjeće izletjela iz Lukasovog stana kad sam nju vidjela na vratima”: Novi detalji zadrugarke i Lukasa sve š0kiraIi

Marijana je česnica zadruge 5 ,zadnje navodno sezone ovog rijaliti programa. Moramo da kažemo da je ona i ranije bila učesnica rijaliti programa Zadruga. Prije nego što je ušla na imanje u Šimanovcima, ona je medijima dala izjavu da je pjevač Aca Lukas zvao da budu intimni, ona i još jedna djevojka s njom.

Mi smo bili kod Lukasa u stanju, bili smo intimni, pili smo i smijali se, bilo nam je super. On je u jednom trenu ustao i rekao kako će nam pozbati još jednu djevojku što mi se nije dopalo, rekla sam da to ne želim i da mi se takve stvari ne dopadaju, ali on očigledno nije to shvatio ozbiljno, nego je mislio da se šalim. Prošlo je neko vrijeme a na vratima se pojavila djevojka spremna za druženje, ja sam bila jako Ijuta.

Nisam željela da se obučem, nego sam onako bez odjeće napustila njegov stan. Čak su me i neke njegove komšije vidjele. – rekla je učenica, pa dodala još neke informacije:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *