Š0k, pojavila se Cecina slika sa jahte: Sve joj ispaIo, 0vo niko nije trebao da vidi - kada se okrenula nastao totaIni ha0s, komentari pIjušte
Breaking News

Š0k, pojavila se Cecina slika sa jahte: Sve joj ispaIo, 0vo niko nije trebao da vidi – kada se okrenula nastao totaIni ha0s, komentari pIjušte

Kada pomenemo Cecu, svi imamo prilike da vidimo kako su široke narodne mase zainteresovane za svaki sekund njenog privatnog života. Nekako je to ljudima u prirodi, da kada nešto ne mogu znati, oni žele znati. Oni o javnim ličnostima znaju samo onoliko koliko oni dozvole, pa je tako i Ceca sada dozvolila svima da je komentarišu, jer je sama postavila pr0v0kativnu sliku na društvenim mrežama.

Ona je jako aktivna u zadnje vrijeme na instagramu, pa tamo često postavlja razne slike, koje je koštaju kao što vidite brojnih medijskih naslova. Ona je sada bila na jahti i postavila sliku koja je izazvala brojne komentare, jer u tim godinama, kako su pisali ljudi ne priliči joj da se tako pokazuje javno.

Sve joj je ispalo a da to nije pretjeran komentar i sami ćete vidjeti kada vam u nastavku ovog teksta ostavimo fotografiju o kojoj bruje široke narodne mase. Pogledajte i sai u nastavku ovog teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *